nedeľa 16. decembra 2018

16. Pečené hurky, klobásy s kyslou kapustou

  1. Ingrediencie:
  • hurky, klobásy
  • kapusta kyslá 2x
  • zemiaky
  • olej
 
   2. Postup:

  1. Hurky alebo klobásy si pripravíme na plech, poukladáme a zalejeme vodou a trochou oleja. Rúru si vopred vyhrejeme na 180 stupňov a pečieme približne 30 minút.
    2. Kým sa nám hurky, klobásy pečú pripravíme si kyslú kapustu. Ak máte radi viac kapusty môžete použiť obidve kapusty ak nie tak Vám stačí potom aj ta jedna. Kapustu zlejeme, a popražíme na drobno narezanej cibuľke a necháme povariť až kým nám kapusta nezmäkne, občas premiešame. Ak sa nám zdá že kapusta je príliš kyslá môžeme ju zjemniť tak že si pripravíme pohár s vodou k tomu 2 lyžičky polievkové cukru, zamiešame a prilejeme do kapusty a necháme ešte chvíľku povariť.

Prajem Vám dobrú chuť :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

19. Francúzske zemiaky

  Ingrediencie: zemiaky cibuľa vajíčka 4  parková klobása, špekačky, klobása  korenie na francúzske zemiaky  šľahačková smotana  ...