- Ingrediencie:
- krkovička
- červená kapusta 2x
- korenie
- cesnak
- cibuľa
- knedlik
2. Postup:
- Krkovičku umyjeme, prešpikujeme cesnakom a okoreníme (soľ, peper, paprika). Mäsko dáme na plech a podlejeme trochou vody a trochou oleja, pridáme cibuľu rozrezanú na 4 časti a dáme zapiecť na 180 stupňov cca hodinku, pokiaľ nám mäsko nezmäkne. Počas toho ako sa nám mäsko pečie je potrebné občas ho popolievať šťavou.
- Pripravíme si kapustu: popražíme si cibuľku do zlatista a pridáme kapustu. Môžeme dať aj trochu kapustovej šťavi alebo len podliať vodou, osolíme a keď sa nám zdá kapusta príliš kyslá môžete pridať trošku cukru a necháme povariť kým nám kapusta nezmäkne.

Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára