- Ingrediencie:
- bravčove kare
- soľ, peper, paprika
- uhorky
- tarhoňa
- cibuľa
2. Postup:
- Bravčove kare umyjeme, nakoreníme, pomučíme z jednej strany a prudko opražíme na oleji. Vo výpeku si nadrobno nakrájanú cibuľku opražíme do zlatista a pridáme naspäť mäsko a necháme dusiť do mäkka.
- Pokiaľ sa nám mäsko dusí pripravíme si tarhoňu: popražíme si tarhoňu na oleji, osolíme, pridáme ešte trochu pepru a zalejeme vopred pripravenou horúcou vodou 1-2cm nad tarhoňu a necháme variť 5 minút. Prikryjeme a necháme postáť.
- Ak už aj mäsko máme mäkké pridáme nadrobno nakrájané uhorky a necháme ešte trošku povariť.
Prajem Vám dobrú chuť :)

Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára