streda 28. novembra 2018

4. Bravčove kare na znojemsky spôsob


  1. Ingrediencie:
  • bravčove kare
  • soľ, peper, paprika
  • uhorky
  • tarhoňa
  • cibuľa
    2. Postup:

  1. Bravčove kare umyjeme, nakoreníme, pomučíme z jednej strany a prudko opražíme na oleji. Vo výpeku si nadrobno nakrájanú cibuľku opražíme do zlatista a pridáme naspäť mäsko a necháme dusiť do mäkka.
  2. Pokiaľ sa nám mäsko dusí pripravíme si tarhoňu: popražíme si tarhoňu na oleji, osolíme, pridáme ešte trochu pepru a zalejeme vopred pripravenou horúcou vodou 1-2cm nad tarhoňu a necháme variť 5 minút. Prikryjeme a necháme postáť.
  3. Ak už aj mäsko máme mäkké pridáme nadrobno nakrájané uhorky a necháme ešte trošku povariť.
Prajem Vám dobrú chuť :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

19. Francúzske zemiaky

  Ingrediencie: zemiaky cibuľa vajíčka 4  parková klobása, špekačky, klobása  korenie na francúzske zemiaky  šľahačková smotana  ...